İyi Parti Çaycuma Teşkilatında görev dağılımı şu şekilde yapıldı;

İlçe Başkanı Ahmet Köktürk. Başkan Yardımcısı Zekai Kamitoğlu. Başkan Yardımcısı Bulut Vidinli. İlçe Sekreteri Sabahattin Durmuşoğlu. İlçe Muhasibi Deniz Canbaz, Burcu Cura.

Teşkilatlardan Sorumlu Bşk.Yrd. Selami Akyüz. Hayrullah Bahadır, Göksel Öztürk.

Mahalli İdarelerden Sorumlu Bşk.Yrd. Ogün Arslan, Yalçın Gün. Medya ve Propagandadan Sorumlu Bşk Yrd. Nihal Ermiş Cin. Teknolojiden Sorumlu Bşk Yrd. Özgür İncegül.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Bşk.Yrd. Erhan Bilgin, Hasan Esen.

Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Bşk.Yrd. Turgut Tığlı. AR-Ge Parti İçi Eğitim Kadın ve Aileden Sorumlu Bşk. Yrd. Necla Can. Sağlıktan Sorumlu Bşk Yrd. Mehmet Acar.

Gençlik Ve Spordan Sorumlu Bşk.Yrd. İlhan Aydın, Hakan Veli Koçoğlu, Mustafa Odabaş, Aydın Yeşil.

11.03.2018 Pazar günü Zonguldak İl Kongrelerinin yapılacağını belirten Turgut Tığlı, kongrede Kurucu İl Başkanı Ragıp Bayraktar'ın yanı sıra Ereğli İlçesinden Ahmet Emre Bayramoğlu'nun da adaylığını açıkladığını ifade etti. İyi Parti Çaycuma İlçe Teşkilatının kurucu İl Başkanı Ragıp Bayraktar'ı desteklediğini ifade eden Turgut Tığlı, Ahmet Emre Bayramoğlu'nun da teşkilatlarında çok sevilen bir isim olduğunu, ancak kongreye birkaç gün kala adaylığını açıklamasının zamanlama açısından uygun olmadığını belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi