2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kuraları, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde çekildi. Fikstür çekimi ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

TFF 2. Lig Grup Kura Çekimi saat 12.00'de gerçekleştirilirken Kura çekimlerine Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. Kura çekimine Zonguldak Kömürspor'u temsilen Kulüp Başkanı Sabit Danış ve Asbaşkan Erim Berberoğlu katıldı.

LİG 27-28 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. TFF 2. Lig'de müsabakalar, 27-28 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023'te sona erecek

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KIRMIZI GRUP'TA

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 2022-2023 futbol sezonunda 20 takımlı Kırmızı grupta mücadele edecek. Beyaz Grup ise 19 takımlı oynanacak. Son 2 sezondur Beyaz Grup'ta mücadele eden kırmızı-lacivertli temsilcimiz yeni sezonda Kırmızı grupta mücadele edecek. Güçlü takımların bulunduğu Kırmızı Grup'ta Zonguldak Kömürspor'un yapacağı transferlerle birlikte hedef belirleyecek. Elmas geçtiğimiz sezon olduğu gibi kümede kalma mücadelesi mi verecek, yoksa play-off veya şampiyonluk mücadelesi mi verecek bunu yapılacak transferler ve bu transferlerin sezon boyunca ortaya koyacağı performanslar belirleyecek.

KIRMIZI GRUP: Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon, Adıyamanspor, Ankara Demirspor,Balıkesirspor, Bucaspor, Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, İskenderun AŞ., Karacabey Belediyespor, Kırşehir Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Vanspor, Uşakspor, Kırkalerispor, Kastamonuspor

BEYAZ GRUP: Afyonspor, Amed Sportif, 24 Erzincan, Ankaraspor, Arnavutköy Belediyespor, Batman Petrol, Bayburt ÖZel İdare, Düzcespor, Bursaspor, Çorum FK, Esenler Erokspor, Nazilli Belediyespor, Ispartaspor, İnegölspor, Menemenspor AŞ., Sivas Belediyespor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu.