TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor üst üste oynadıkları Kahramanmaraş ve Şanlıurfaspor deplasmanlarından puansız döndü. Kulüp Başkanı Süleyman Caner sakat ve cezalı futbolcuların takımı olumsuz etkilediğini belirterek ilkyarının son maçında Nazilli Belediyespor'u yeneceklerini belirterek tesisleşme konusundaki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Caner, "Kahramanmaraş ve Şanlıurfa ile üst üste iki deplasman oynadık ve alabileceğimiz en iyi puanı almak istedik. Ancak Kahramanmaraş maçında kaleci Sinan'ın sakatlanması iki maçı da olumsuz etkiledi. Şanlıurfaspor maçına da eksiklerle gittik. Semih, Hasan Küçcük, Onur ve Sinan yoktu. En az 4 eksikle gittik. Orada ellerinden geleni yaptılar. Özellikle ikinci yarı tek kale oynamışlar. İlk yarı verilmeyen bir penaltı var. Maalesef 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldık. Maçı 1-1 yaptıktan sonra kalemizde o golü görmeseydik, belki de oradan puan alabilecektik. Sinan'ın olmaması çok önemli bir faktör. Kalede yaşadığımız eksiklikler, iki maçtan da puansız ayrılmamıza neden oldu. Çocuklar ellerinden geleni yapsalar bile kaleci çok önemli" dedi.

"NAZİLLİ'Yİ YENECEĞİZ"

Başkan Caner "Bu hafta sahamızda Nazilli Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçta da Sinan ve Semih oynayamayacak. İlk yarının son maçında elimizde n gelenin en iyisini yapıp, sahamızda seyircimizin önünde üç puan alarak, ilk yarıyı kapatmak istiyoruz. Rakibin nerede, hangi sırada olduğu önemli değil. Son maç olduğunu düşünmeden, sanki ilk maçmış gibi sahaya çıkarak mücadele etmemiz gerekiyor. 3 puan almak için futbolcularımız ve teknik heyet ellerinden geleni yapmayı planlıyorlar. Taraftarımızda umarız sezonun son maçında takımlarını yalnız bırakmazlar ve her zaman olduğu gibi desteklerini sürdürürler" dedi.

"GEREKLİ GİRİŞİMLER TAMAMLANIYOR"

Başkan Caner "Tesis için adımlarımızı attık ve gerekli işlemleri tamamladık. Yazışmaların yüzde 80'i tamam. Şu an Türkiye Taşkömürü'nün o tesisin içerisinde yer alan bir binası var. O binayiÜzülmezspor'dan bazı arkadaşlar ve görevliler muhafaza etmeye çalışıyorlar. Sıkıntı içerisinde olan bir yer. Tinerciler ve benzeri kişiler geliyorlar binaya. Bu binaya Türkiye Taşkömürü Kurumu'nunda razı olmasıyla, bir bütün halinde Bakanlık'a sunacağız. Yazıyı bekliyoruz. Olumlu sonuç gelmesi halinde, inşallah oraya kazma vurmak nasip olacak. Sahayı yaptırarak Zonguldakspor'a tesis kazandırmak istiyoruz. Böylelikle büyük bir sorunu çözmüş olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi