TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor yeni sezon öncesinde VİP koltuk, kombine ve kulübe gelir amaçlı stat pist kenarına konulmak üzere reklam pano satışlarına devam ediyor.

Zonguldak'a yaşayan Zonguldaklı Avukat Hasan Behçet Coşkun, Devrek Yurt Müdürü Zafer Can vasıtasıyla Zonguldak Kömürspor'a destek amaçlı VİP koltuk ve kombine bilet satın aldı.

Zafer Can ücreti Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü ve Mali İşler Sorumlusu Adil Dilaver'e teslim ederek VİP ve kombine kartlarını teslim aldı.

İSTANBUL'DAN GELEN DESTEK ÖRNEK OLSUN
Zonguldak Kömürspor'a İstanbul'da yaşamasına rağmen gurbetten maddi-manevi büyük katkılar sağlayan Avukat Hasan Behçet Coşkun'un bu örnek davranışı Zonguldak'ta yaşayan diğer avukatların yanı sıra iş insanları ve esnaflara örnek olması bekleniyor.

SONER ARAT DA DESTEK OLDU

Öte yandan Çaytaş Ateş Tuğla Genel Müdürü Soner Arat kombine ve VİP biletleri alarak Zonguldak Kömürspor'a destek oldu.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK'TEN COŞKUN VE CAN'A TEŞEKKÜR

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk Avukat Hasan Behçet Coşkun ve Zafer Can'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: "İstanbul'da yaşayan avukat Hasan Behçet Coşkun Devrek Yurt müdürümüz Zafer Can vasıtasıyla hersene olduğu gibi bu senede kapalı kombine VİP Bilet alarak kulübümüze destek olmuşlardır. Sayın avukatımıza ve Zonguldak sevdalısı Zafer Can kardeşimize, Çaytaş Ateş Tuğla Genel Müdürü Soner Arat teşekkür ediyoruz"