Zonguldak’ın profesyonel ligdeki tek temsilcisi Kilimli Belediyespor, ikinci yarıyı İstanbul’da açıyor. Sarı-siyahlı takım ilk yarı yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı hiçte iç açıcı bir performans sergilememiş ve topladığı 19 puanla 13’üncü sırada yer almıştı. Üstelik devreyle birlikte ilk onbirde oynayan 2 as oyuncusu Yasin ve Yusuf yanı sıra zaman zaman kalede görev yapan Muzaffer’i satmak zorunda kalmıştı. Bunların yerini 6 oyuncu transfer ederek dolduran Kilimli Belediyespor’u zorlu bir ikinci yarı bekliyor.

İKİNCİ PERDEYİ İSTANBULDA AÇIYOR

12 gün süren Antalya kampında, ikinci yarıya enerji toplayan Kilimli Belediyespor, devrenin ilk maçına İstanbul’da çıkacak. Sarı-siyahlı takım, sezonun ilk maçında 4-2 yendiği Silivrsipor ile 20 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelecek. Semih Tokatlı ve öğrencileri, yaptıkları çalışmaları tamamlayarak İstanbul’a hareket etti. Takım, ilk yarıda mağlup ettikleri rakibine bu maçta da şans vermek istemiyor. Kilimli Belediyespor, İlk yarıda yaşanan sıkıntıları bu maçtan alacakları galibiyetle birlikte üzerinde atamak hedefinde. Sarı-siyahlı takımın Teknik Direktör Semih Tokatlı, “İstanbul’a galibiyet için gidiyoruz. Kampta topladığımız enerji ile Silivrispor maçında patlama yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Galibiyetle dönüp ikinci yarı çıkabildiğimiz en üstlere çıkmak istiyoruz” dedi.

YILDIRIM DÜDÜK ÇALACAK

Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 3’üncü Lig’de görev alacak hakemleri açıkladı. Kurul, 2’nci Grup’ta İstanbul deplasmanında oynanacak Kilimli Belediyespor ile Silivrispor maçında Trabzon Bölgesi Ulusal Hakem Halil İbrahim Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Trabzon bölgesi Ulusal Yardımcı Hakemler Ali Yetim ile Şener İnan yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise, Rize Bölgesel Hakem Süleyman Bahar…

20 Ocak Pazar:

12.30 Batman Petrolspor-Sivas Dört Eylül Belediyespor: Serkan Önsal

13.30 Silivrispor-Kilimli Belediyespor: Halil İbrahim Yıldırım

13.30 Aydınspor 1923-Erzincan Refahiyespor: Bülent Çenet

13.30 Hacettepe-İskenderunspor 1967: Murat Saraç

13.30 Bursa Nilüferspor-Dardanelspor: Şeref Taştan

13.30 Gebzespor-Menemen Belediyespor: Murat Türkoğlu

13.30 Adıyamanspor-Belediye Bingölspor: Deniz Osayer

13.30 Ümraniyespor-Manavgat Evrensekispor: Taner Ağıç

21 Ocak Pazartesi:

13.30 Trabzon Kanuni Futbol Kulübü-Derince Belediyespor: Serhat Aslan

Editör: Pusula Gazetesi