TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da futbolcular 3 günlük bayram tatilinin ardından Pazar günü başladığı idmanlara devam ediyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirilen idmanda futbolcular değişik bir idman metodu deneyerek atletizm engelleri ile ayak tenisi oynadı. Yaklaşık 1 saat boyunca ayak tenisi oynayan futbolcular 4 grup halinde keyifli anlar yaşadı. Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcı antrenörlerin de dahil olduğu ayak tenisi idmanında adeta kahkaha tufanı yaşandı.

ONUR ERİŞ ŞOV YAPTI
Teknik Direktör Şenol Demir'in takımında yer alan Zonguldaksporlu futbolcu Onur Eriş ayak tenisinde özellikle yükselten gelen topları karşı alana röveşata ile atması büyük beğeni topladı. İdman boyunca keyifli oldukları gözlenen futbolcular Fatih Karagümrük maçı öncesinde moral ve motivasyon olarak üst düzeyde.

FUTBOLCULAR ANT İÇTİ
Zonguldaksporlu futbolcular Pazar günü oynanacak Fatih Karagümrük maçında alacakları galibiyetle 4-0'lık Altay yenilgisini unutturacaklarını, bu maçla birlikte galibiyet serisine başlayarak hedefleri olan zirve mücadelesine başlayacaklarını söylediler. Özellikle golcü Okan Eken'in idmanda hırslı ve azimli olması, diğer arkadaşlarına da enerji verdi. Futbolcular galibiyet için ant içti.

Editör: Pusula Gazetesi