Birinci Amatör Kömü Merkez Grubu ekiplerinden Beycuma Cezaevispor transfer bombalarını patlatmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Beycuma Cezaevispor ile menejerlik ve antrenör olarak imza atan kulübün en büyük transferi Mustafa Aydın iç transferde 9 futbolcu ile anlaşmaya vardıktan sonra dış transferde hamlelerini yapmaya başladı.

Mustafa Aydın ilk olarak geçtiğimiz sezon Elvanpazarcıkspor'da birlikte şampiyonluk yaşadıkları 10 numara pozisyonunda oynayan Emre Taşcı ve defans oyuncusu Miraç Hamzaçebi ile anlaşmaya vardı.

Yeni transferler ve hedeflerle ilgili Beycuma Cezaevispor'dan yapılan açıklama şöyle: "Beycumacezaevispor'dan 10 numara transfer. Dış transferde son şampiyon Elvanpazarcıkspor'dan katan Emre Taşcı ve bek mevkinde heryerde oynuyan Miraç Hamzaçebi anlaşma sağladı. İç transferdede 9 oyuncuyla anlaşma sağlandı, görüşmelerimiz devam ediyor. Transferlerimiz devam edecek. Görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah kaliteli bir takım kurup göze hoş gelen güzel bir takımla futbolseverlere maçlar izleteceğiz."