Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faaliyetlerine hızlı bir giriş yaparak Ankara ve İstanbul'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Aydın Aydın, Zeki Beybeyoğlu önce İstanbul'da ardından ise Ankara'da özellikle Zonguldak'a yeni bir Butik Stat kazandırılması yönünde girişimlerde bulundu.

Ankara'da Meclis'e giden Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi burada

Meclis İdare Amiri aynı zamanda eski Milli futbolcu Alpay Özalan'ı, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Ünal Demirtaş Zonguldak 19.dönem Milletvekili Ali Uzun'u ziyaret ettiler.

Dernek yönetimi ayrıca Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Başkanı Gurbet Altay, TGRT'de görev yapan Zonguldaklı gazeteci Cem Küçük, İGDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Kenan Köktürk'ü makamlarına giderek görüş alışverişinde bulundular.

ÖNCELİK BUTİK STAD OLDU

Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin ve yönetim kurulu üyelerinin önceliği Zonguldak'a yapılması gereken Butik stat oldu. Yaklaşık 55 yıllık Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın iyileştirilmesi konusunda mesajlar alan Dernek yönetimi Bakacakkadı'ya da Butik Stat yapılacağı konusunda bilgi aldılar. Dernek yönetimi ayrıca Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kuruluş amaç ve hedefleri hakkında da ziyaretlerinde bilgi aktardılar, olumlu dönüş aldılar.