Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, Devrek ile Beycuma beldesini birbirine bağlayan ve halk arasında eski Zonguldak yolu olarak bilinen yolda meydana gelen heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Devrek-Beycuma karayolunun 10-15.km’si Bölücek Köyü mevkiinde meydana gelen heyelan alanında inceleme yapan Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, bu yolu kullanan araç sahiplerinin mağdur olmaması için geçici olarak Bölücek Köyü Tabaklı Mahallesi üzerinden geçiş verdiklerini, belirtti.

Başkan Durdubaş şöyle konuştu; “Geçtiğimiz hafta içinde Devrek-Beycuma arasındaki karayolumuzda heyelan meydana geldi. Ben yolda incelemeler yaptım. Durumu Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğüne ilettim. Oradan teknik bir heyet geldi. Heyelan bölgesinde incelemeler yaptılar. Bu incelemeleri bir rapor ettiler. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra bu yolun yapılması için ihaleye çıkacaklarını bize söylediler. Vatandaşlarımız ve bu yolu kullanan muhtarlarımız müsterih olsunlar. Yolun en kısa zamanda kalıcı olarak yapılması için gereken çalışma yapılacaktır”dedi.

Editör: Pusula Gazetesi