Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup ekiplerinden temsilcimiz Ereğli Belediyespor kötü günleri geride bıraktı. Sezona 3-0'lık Çilimli Belediyespor yenilgisi ile başlayan Ereğli Belediyespor, yenilginin üzerine bir de beraberlik ekleyince karamsarlık yaratmıştı. Ancak son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde varolduğunu gösteren Ereğli Belediyespor, bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor'un kayıpsız haftaya lider giren Çilimli Belediyespor'u 5-3 yenmesiyle ikinci sıraya yükselip iyice havaya girdi.

CAMİA BEYKÖY MAÇINDA ESKİ GÜNLERİ HATIRLATTI
Geçtiğimiz hafta Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Beyköy Belediyespor'u konuk eden Ereğli Belediyespor'da taraftarlar tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Çatılara ve istinat duvarlarının üzerlerine de çıkan taraftarlar eski günlerini aratmadı.

LİDER SİLİVRİ DEPLASMANINA GİDİYORLAR
Ereğli Belediyespor'u Pazar günü çok zorlu bir maç bekliyor. Eflatun-beyazlı ekip maç eksiği ile 13 puanla liderlik koltuğunda bulunan Silivrispor deplasmanına galibiyet parolasıyla gidecek. Ereğli Belediyepor'da maç fazlası ve averajla 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.

DEVREK'İN YAPTIĞI SÜRPRİZİ YAPACAK MI?
Devrek Belediyespor geçtiğimiz haftaya lider giren Çilimli Belediyespor'u deplasmanda 5-3 gibi skorla yenerek büyük sürpriz yapmıştı. Aynı sürprizi hafta sonu Ereğli Belediyespor'un lider Silivri karşısında yapıp yapamayacağı büyük bir merak konusu. Eflatunlar 3 puanla dönmesi halinde zirve yolunda çok önemli bir adım atacak.