Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Harun Akın kurban bayramı süresince vatandaşlarla bir aradaydı. Bayramın ikinci günü Merkez İlçe Başkanı Yusuf Deniz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karaman Beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan Akın, bayramın üçüncü günü ise Gökçebey´deydi. Karaman merkezde vatandaşlarla bayramlaşan Akın ve beraberindekiler daha sonra Kadıoğlu Mahallesi ile Keller Köyü´ne de giderek bayramlaşmalara katıldılar. Yoğun ilgi ile karşılanan Harun Akın vatandaşların sorunlarını dinleyerek yılbaşından itibaren Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Hareketi´nin, sorunları çözmek ve ülkeyi aydınlık yarınlara taşımak düğmeye basacağını söyledi. Zonguldak´ın merkez ve beldelerinin önemli sorunları bulunduğunu, köylerin gözden ve gönülden ırak kaldığını belirten Akın, Değişim hareketinin demokratik katılımcılığı ve çoğulculuğu sağlayarak her noktaya hizmet getirmenin kavgasını vereceğini söyledi. Hizmetlerin doğru, zamanında ve yeterli gelmesi için öncelikle sorunların ve ihtiyaçların doğru tespitlerinin yapılması gerektiğini belirten Akın, hareketin partileşmesiyle birlikte sorunların doğru tespiti için bir çalışma yapacaklarını söyledi.
Zonguldak´ın kendisine sahip çıktığını belirten Akın; "Benim derdim Zonguldak. Bana gösterilen bu vefa ve sevginin karşılığında kendimi Zonguldak´a borçlu hissediyorum. Bunun içinde Zonguldak´a hizmet etmenin yollarını arıyorum. Yeni bir yolda yeni bir heyecanla devam ediyoruz. Bu heyecanı bana veren sizlersiniz. Değişim olmadan istediğimiz hizmetlere kavuşmamız mümkün değil.
O nedenle biz yol haritamızı anlatacağız sizler de inceleyip bir karar vereceksiniz. Bu ilgi ve güveninizi hiç bir zaman yok saymadık, yok saydırmayacağım. Herkese, hepinize gösterdiğiniz sıcak ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum " dedi.
Vatandaşlar ise Harun Akın´ın Milletvekilliği döneminde Zonguldak için çok çaba gösterdiğini belirterek kendisine güvendiklerini söyledi.


GÖKÇEBEY´DE YOĞUN İLGİ VARDI
Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Harun Akın ve ekibi, Gökçebey ilçesinin girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Bayramı vatandaşın arasında geçiren Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Harun Akın Cumhuriyet meydanında bir kahvehanenin önünde ilçe sakinlerinin sıkıntıları dinledi ve çalışmalarını anlattı. TDH Gökçebey ilçe Başkanı Necati Aratoğlu çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdüreceklerini ifade ederken İl Başkanı Akın´ı aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı Harun Akın yaptığı konuşmada örgütlenme çalışmalarını anlatırken halktan aldıkları destekten memnun olduklarını ifade etti. Akın, iktidar olmak için yola çıktıklarının altını çizerken genel başkanları Mustafa Sarıgül´ün de iddialı sözlerine değindi.
Akın ve beraberindekiler daha sonra Gökçebey ilçe esnafının ve vatandaşların bayramını kutladı.
Harun Akın ve yöneticiler daha sonra Çanakçılar Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çanakçı´yı makamında ziyaret ederek bayramlaştılar:
Akın son olarak Gökçebey ilçe hastanesine giderek personel ile bayramlaşarak hasta olan vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini sundu. Yoğun İlgiyle karşılanan Akın ziyaretin ardından Gökçebey ilçesinden memnun bir şekilde ayrıldı.
Editör: Pusula Gazetesi