Sahilde cansız bedeni bulunan Saadet Yürektürk son yolculuğuna uğurlandı Sahilde cansız bedeni bulunan Saadet Yürektürk son yolculuğuna uğurlandı

Ak Parti Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un proje tanıtım toplantısına katılan Ak Parti 27. dönem Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, “Kurumlardan, bakanlıklardan destek alarak, merkezi hükümetini kullanarak Kilimli’ye hizmet getirdik. Onun dışında hizmet etmek çok zor. Hatta mümkün değil” dedi. 
Hamdi Uçar şöyle konuştu:
"Kilimli'de müthiş hizmetler yapılmış. Kilimli’nin talep ettiği çevre düzenlemesi, park bahçesiyle yaşanılabilir bir ilçe haline dönüştü. Anlatmaya gerek yok, yaşıyoruz zaten. Şimdi peşinde koşanlar, daldan dala atlayanlar, adını duyurmak için çıkmışlar. Kilimli'de hizmetler yapılmamış, çalışılmamış gibi birtakım açıklamalar yapıyorlar. Gözleriniz görmüyor mu? Kulaklarınız duymuyor mu? Anlamış değilim. Bunlar belediye başkanı olup da bu hizmetleri yapmak için gelmiyorlar. Yapamazlar da zaten. Neden yapamazlar? Zor bir coğrafyadayız arkadaşlar. Burada bir kilometrelik yola yüz lira harcarsanız. Konya'da on lira harcayacaksınız. Ama iş yine aynıdır. Buna rağmen bunları yapıyorsunuz. Nasıl yapıyorsunuz? Kurumlardan, bakanlıklardan destek alarak, merkezi hükümetini kullanarak Kilimli’ye hizmet getirdik. Onun dışında hizmet etmek çok zor. Hatta mümkün değil.”

Kaynak: Haber Merkezi