CHP'nin ağır topları Osman Zaimoğlu'nu kınadı CHP'nin ağır topları Osman Zaimoğlu'nu kınadı

Kilimli Belediye Başkanı ve Ak Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun’un proje ve belediye meclis üyesi aday tanıtım programı gerçekleştirildi.

Programa katılan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un bakanlık ve müdürlüklerde hizmetlerin aksamaması adına sürekli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Kamil Altun’un Kilimli için gecesini gündüzüne kattığını söyleyen Milletvekili Ahmet Çolakoğlu: “31  Mart akşamı hemen akabinde 1 Nisan itibariyle Kilimli, Zonguldak ve Türkiye çok güzel olacak. Hedefimiz ve amacımız budur. Başımızda bir lider var. Bu lider Recep Tayyip Erdoğan.

Üç tane uzun adam Ankara'ya gelirlerdi. Biz de üç tane kısa adam onları karşılardık. Bunların istekleri bitmez. Kilimli, Kozlu, Zonguldak son beş yıldır Ankara’dan ayrılmadı. Kamil Altun Kilimli'ye hizmet için gecesini gündüzüne kattı. Yapılanları Kilimli’nin gençleri, kadınları, esnafı için yaptı. Yollara, caddelere, mahallelere, okullara hizmet üzerine hizmet kattı. Ama kibirlenmedi. Bu yeterli mi? Yetmez. Şimdi buna daha fazlasına layıktır. Daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Çünkü Kilimli denildiği zaman sisli, puslu karmaşık bir yer görünüyordu. Ama değişti. Kendisi ‘Ben genç başkanım, vizyonum büyük ve geniş diyerek” yola çıktı. Kilimli'nin çehresini değiştirdi. 1 Nisan'dan itibaren biz milletvekili olarak buradayız. Kol kola gireceğiz. Bakanlıklarda ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız, çok işimiz var. Cumhurbaşkanımız “Ne gerekiyorsa, bu milletimiz, bu halkımız, bu vatandaşımız için yapacağız, ben sizin arkanızdayım. Elim sizin üzerinizde” dedi. Hizmet sizinle beraber gelir” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi