Kozlu Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ihalesini kazanan, Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci'nin eşi Demet Birinci'nin sahibi olduğu SADUR Firması ulaşım hizmetine bugün başladı. Kozlu Belediyesi'nin halk otobüslerinde ücretleri toplamak üzere personel görevlendirdiği belirtildi.

Kozlu Belediyesi'nde; 22 Kasım 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Özel Halk Otobüsleri ihalesinde mevcut KOZTAŞ firması ile SADUR firması yeterlilik almış, KOZTAŞ 168 bin TL teklif verirken, SADUR 221 bin TL'lik teklif vermişti. İkinci teklifte ise KOZTAŞ 168 bin TL'lik teklifini yenilerken, Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci'nin eşinin sahibi olduğu SADUR Firması teklifini 260 bin TL'ye çıkardı.

Kozlu Belediyesi'nin İçişleri Bakanlığı'na yazdığı, "Belediye Meclis Üyelerinin birinci derede yakınlarının ihaleye girebilirler mi?" yazısına, bakanlıktan 'girebilir' onayının verilmesiyle ihaleyi kazanan SADUR firması ihale şartnamesinde belirtilen araçları temin ederek seferlere başladı.

KARTLAR DEĞİŞECEK

Kozlu Belediyesi, SADUR firmasının ulaşım hizmetlerinde bilet ve nakit ücret alınacağını, geçiş süreci dolayısıyla mevcut kartların hizmet dışı olduğunu ancak mağduriyet yaşanmaması için kartların saklanması konusunda vatandaşları uyardı.

Kozlu Belediyesi'nden yapılan duyuruda; "22.11.2021 tarihinde yapılan Kozlu Halk Otobüsleri ihalesini kazanan yeni firma 16.01.2022 tarihinden itibaren göreve başlayacaktır. Geçiş süresi içerisinde bilet ve nakit kullanılacak olup kartlar geçici süre ile hizmet dışı kalacaktır. Daha sonra mağduriyet oluşmaması için kartlarınızı saklamanızı önemle rica ederiz. Yaşattığımız geçici mağduriyet için özür diler sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.