15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Sanatçılarının BEÜ'de vermiş oldukları konsere Elcap Kablo olarak sponsor olan Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'na Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel teşekkür plaketi takdim etti.

Hakan Yüksel'i ziyaret eden Başkan Tıskaoğlu ziyarette plaket için Yüksel'e teşekkür ederek bundan böyle desteklerine devam edeceği mesajını da verdi.

TISKAOĞLU: "BAŞARILI İŞLERE İMZA ATAN HAKAN YÜKSEL'İN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM"

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ziyaret ile ilgili şunları söyledi: "Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürü sayın Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Müdürü sayın Serkan Keleş ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü sayın Gencay Bilgili'yi ziyarette bulundum. Sayın Yüksel Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinde Elcab Kablo A.Ş olarak Zonguldak Belediyesi ile birlikte sponsoru olduğumuz programın teşekkür plaketini takdim etti. Başarılı işlere imza atan sayın Yüksel'e teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim"