Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Kastamonu

Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli

Kocaeli’de yapılan operasyonda 20 düzensiz göçmen yakalanırken, göçmen kaçakçılığı yapan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak

Zonguldak genelinde emniyet ve jandarmanın denetim ve kontrolleri artarak devam etti.

Kocaeli

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 2 kişiyi 1 milyon 260 bin TL dolandıran polisin operasyonuyla yakalandı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına...

Kocaeli

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde polis ve zabıta ekipleri, küçük yaştaki çocuklarını kullanarak vatandaşların duygularını istismar eden dilencilere yönelik operasyon başlattı.

Karabük

Karabük’te yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği son bir haftada il genelinde gerçekleştirilen operasyon ve denetimleri paylaştı.

Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Ülke Gündemi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gündür devam eden “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “Çember-17” operasyonunda 2 bin 756 firari...

Kocaeli

Türkiye’de bir defada ele geçirilen 3’üncü en büyük kokain miktarı olarak tarihe geçerken, gözaltına alınan 4’ü yabancı uyruklu 13 örgüt...

Ülke Gündemi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Zonguldak'n da bulunduğu "Mercek-16" operasyonlarında 912 silahın ele geçirildiğini ve 959 şüpheli hakkında işlem yapıldığını...

Bartın

Bartın’ın Amasra ilçesindeki mezarlıkta şüpheli vatandaşların görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen polisler yaptığı operasyonda define arayan 6 kişiyi suçüstü yakaladı.

Düzce

Düzce genelinde narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı operasyonlarda 41 şüpheli şahsa işlem yapıldı 3 kişi tutuklandı.

Sakarya

İstanbul’dan Sakarya’nın Adapazarı ilçesine 58 kilogram uyuşturucu getirdikleri tespit edilen 11 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Ülke Gündemi

Ordu'da silah ticareti ve kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda ülkeye yasa dışı yollarla giren 10 şahıs ile uyuşturucu madde ve bandrolsüz sigara bulundurma...

Karabük

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Cumayanı köyünde yapılan operasyonda, uyuşturucu hap ile ruhsatsız kuru sıkı tabanca ele geçirilirken, 2 kişi...

Düzce

Düzce'de jandarmanın DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda Irak uyruklu 7 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklandı.

Ülke Gündemi

Samsun’un Terme ilçesinde evinde uyuşturucu madde bulunan bir şüpheli, yapılan operasyonla yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnafı Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, bu sabah bir operasyon geçirdi.

Karabük

Karabük’te yapılan operasyonda ruhsatsız tabanca, mermi ve bandrolsüz sigara ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Kastamonu

Kastamonu’da yaralı halde Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne götürülen 2 aylık kedi, yapılan başarılı operasyon sayesinde hayata tutundu.

Zonguldak

Aralarında Zonguldak’ın da bulundu 23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-8” Operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı.

Zonguldak

Aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-45” Operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi

Düzce

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri yüklü miktarda uyuşturucu ile kaçak...

Zonguldak

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şube Başkan Yardımcısı Semih Güreş, kulak ameliyatı oldu.

Zonguldak

Aralarında Zonguldak'ın da bulunduğu 74 ilde ruhsatsız silah bulunduran şüphelilere ve silah kaçakçılarına 4 gündür süren“Mercek-11” operasyonların kapsamında 1124 şüpheli...

Devrek

Devrek’te bir vatandaşı 35 bin lira para ve çok miktarda altınını alarak dolandıran 3 kişi Ankara'da yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Merkezi ve Gökçebey ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda çok sayıda ateşli silah ele geçirildi.

Kocaeli

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, başarılı şekilde tamamlanan rehine operasyonunun detaylarını paylaştı. Yavuz, şüphelinin 2 silahı ve üzerinde de düzenek bulunduğunu...

Düzce

Düzce’de Polis ve Jandarma KOM ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 56 şüpheli şahsa işlem yapılırken 5 kişi tutuklandı.

Ülke Gündemi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 796 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Karabük

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kaçak kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalanan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sakarya

Sakarya’da jandarma ekiplerince uyuşturucu ve aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarında yakalanan 67 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Kocaeli

Kocaeli ve İstanbul’da 12 adrese düzenlenen eş zamanlı fuhuş operasyonunda 9 şüpheli yakalandı, 12 mağdur kadın kurtarıldı.

Ülke Gündemi

Yalova’da polis tarafından düzenlenen kaçak sigara operasyonunda 5 kişi hakkında adli ve idari işlem gerçekleştirildi.

Karabük

Karabük’te jandarma ekipleri tarafından iki farklı ikamette yapılan aramada 36 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.

Ülke Gündemi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "78 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Mercek-9' operasyonlarında; bin 230 ruhsatsız...

Ülke Gündemi

Tokat’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Kilimli

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Nitelikli Yağma ve Tefecilik operasyonu gerçekleştirdi.

Kastamonu

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından 5 farklı adrese düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Ülke Gündemi

Ordu, İstanbul ve Giresun'da uyuşturucu ticareti yapanlara eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Ülke Gündemi

AMASYA'da jandarmanın, tütün arama ve tespit köpeği 'Çilek' ile yaptığı operasyonda kaçak 16 kilo kıyılmış tütün, 14 bin adet içi...

Ülke Gündemi

Samsun'da bir evde ışık, havalandırma, ısı ve iklimlendirme düzenekleri ile uyuşturucu imalatı yapan 4 şüpheli, operasyonla gözaltına alındı.

Ülke Gündemi

 Çorum'un Alaca ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Ülke Gündemi

Samsun'da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalandı.

Karabük

Karabük’te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen tarihi eser operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Ülke Gündemi

Samsun’da tarihi eser kaçakçılığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya

Sakarya’da jandarma ekiplerince aralık ayında gerçekleştirilen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 199 şüpheli gözaltına alındı.