Jandarma operasyon Haberleri

Jandarma operasyon haberleri ve güncel Jandarma operasyon gelişmeleri, Jandarma operasyon ile ilgili tüm video, Jandarma operasyon fotoğrafları ve Jandarma operasyon haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Sakarya

Sakarya’nın Hendek ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan kaçakçılık operasyonunda 73 bin 440 adet dolu makaron, 55 adet bandrolsüz puro ele geçirildi.

Ülke Gündemi

Amasya’da jandarmanın düzenlediği operasyonda 336 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından arama yapılan iş yeri ve evde 227 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili 1...

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri 7 şüpheli şahsa uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçundan adli tahkikat başlattı.

Çaycuma

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çaycuma ilçesi Perşembe beldesinde horoz dövüşü yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirilirken, 41 şahsa 673 bin...

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçunu işleyen 10 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Karabük

Karabük’te yapılan operasyonda, 126 adet sentetik hap ele geçirildi.

Karabük

Karabük’te jandarma ekipleri tarafından 505 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu, ruhsatsız av tüfeği ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Ülke Gündemi

Ordu’da, silah kaçakçılığına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 66 kişi gözaltına alındı.

Kilimli

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından kaçak maden ocaklarına operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda mühürlü ocağı işleten bir kişi gözaltına alındı.

Sakarya

Sakarya’nın Karasu ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 105 adet elektronik sigara ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Ülke Gündemi

Samsun’un Atakum ilçesindeki bir büfede 7 bin 300 dal doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Sakarya

Sakarya’da jandarma ekiplerinin son bir ayda aranan şahıslara yönelik ve uyuşturucu ile kaçakçılık operasyonlarında gözaltına aldığı bin 107 şüpheliden 189’u...

Bartın

Bartın ve Kastamonu’nun köylerinde enerji nakil hatları ve iletişim kabloları çalan 2 kişilik şebeke jandarmanın operasyonuyla çökertildi. Gözaltına alınan zanlılar,...

Kastamonu

Kastamonu’da çeşitli suçlardan aranan 49 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 7’si tutuklandı.

Ülke Gündemi

Samsun’un Bafra ilçesindeki evinde silah ve mühimmat bulundurduğu tespit edilen şüpheli, gözaltına alındı.

Sakarya

Sakarya’nın Hendek ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 2 kişi gözaltına alındı.

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçunu işleyen 10, kişi hakkında işlem...

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce 2023 yılında Zonguldak genelinde 11 bin 846 siteye erişim engellendi.

Ülke Gündemi

Amasya’nın Suluova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 18 bin dal doldurulmuş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili K.G.(39)  gözaltına alındı.

Karabük

Karabük’te şüphe üzerine durdurulan araçta 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Kilimli

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kilimli ilçesinde bir firmada yaptığı baskında 578 kilo dinamit, 1626 fünye ele geçirdi.

Devrek

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.