Hatay Haberleri

Hatay haberleri ve güncel Hatay gelişmeleri, Hatay ile ilgili tüm video, Hatay fotoğrafları ve Hatay haberleri Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Hatay’da yaşanan depremde enkazdan beş gün sonra sağ kurtulan 21 yaşındaki Hediye Demirkol, nişanlısı ile ertelediği düğününü hayırseverlerin de desteğiyle...

Bolu

Hatay’dan Bolu’ya gelen depremzede öğrenciler Gölcük Tabiat Parkı, Abant Gölü Milli Parkı ve şehir merkezinde keman konseri verdi.

Düzce

Düzce Üniversitesinin öğrencileri, Hatay’ın Samandağ ilçesinde deprem sebebiyle hasar alan okulu yenileyebilmek için iftar sofrası kurdu.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 14-21 Mart tarihleri arasında Hatay’da kurulan Gönül Mutfağı’nda, depremzedelere...

Çaycuma

Çaycuma ilçesi Saltukova Beldesinde eğitim veren Saltukova İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri Hatay Altınözü’ndeki Şehit Rasim Kalay İlk/Ortaokulu’na destek oldu.

Kocaeli

Nuh Çimento Grubu, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hatay’da bulunan kadın kooperatifleriyle buluştu.

Ülke Gündemi

Amasya’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için Atatürk İlkokulunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kocaeli

6 Şubat’ta Hatay’da yaşanan depremde evleri ve iş yerleri yıkılan ve enkazlar arasında kalan iki arkadaş, Kocaeli’de yeniden hayata tutundu.