Gurbetçi Elmaslar Taraftar Grubu Lideri İstanbul Zonguldakspor taraftarlar Derneği Başkanı Ferdi Dağcı, İstanbul Büyük şehir Belediyesi Müfettişi, Kozlu Belediye Başkan Adayı Akın Kaymak'ı makamında ziyaret ederek Gurbetçi Elmas taraftar grubuna vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Akın Kaymak Gurbetteki Zonguldaklıların birlik beraberliğinin oluşumunda aktif rol oynayan aynı zamanda şanlı madencinin sembolü haline gelen Zonguldakspor'un taraftar gücü olan Gurbetçi Elmaslar Taraftar grubu ve Dernek yönetiminin çeşitli organizasyonlarla İstanbul'daki Zonguldaklıların sesi haline gelen bu iki topluluğu yakından takip ettiğini söyledi. Kaymak, ileriki zamanlarda yapılacak organizasyonlarda Zonguldaklı gurbetçilerin ve Zonguldakspor'un üst ligler için çaba sarf eden taraftarının her zaman yanında olduğunu belirterek teşekkür etti.

Gurbetçi Elmaslar Taraftar Gurup lideri ve Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Dağcı ise; Dernek yönetimini aynı zamanda hemşerilerini makamında sıcak kanlılıkla ağırlayan Akın Kaymak'a teşekkür ederek fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceklerini belirtti. Dağcı her şey Zonguldak, Her şey Zonguldakspor sloganıyla çeşitli ziyaretlerini devam edeceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi