Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Belediyesi tarafından Ramazan ayında kurulan iftar çadırına katkı veren kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür belgesi verildi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen öncelikle Ramazan çadırın alınmasıyla katkı sağlayan Ticaret Odası, Esnaf Odası, Şoförler Odası ve Pazarcılar Derneğine teşekkür etti.


Ramazan boyunca ilçe müftülüğünün vermiş olduğu destekle çok güzel iftar programları düzenlendiğini söyleyen Gülşen; "Büyük il ve ilçelerde yapılan ve sosyal paylaşımın bir gereği olan bu tür etkinliklere destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


Zabıta ekibimiz, kültür müdürümüz ve basın mensubu arkadaşlara da desteklerinden dolayı teşekkürü borç bilirim. Paylaşma açısından son yıllarda Çaycuma´da görülmeyen bir bütünlük oluştu. Yapmış olduğunuz hayırların devamını diliyoruz" diye konuştu.


Ramazan ayında kullanılan çadırın şu ana sosyal yardımlaşma adı altında başlatılan kampanyada kullanıldığını belirten Gülşen; "İhtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere başlattığımız kampanya büyük destek görüyor. Toplanan ürünleri ayırım yapmadan önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız" dedi.



Editör: Pusula Gazetesi