TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor 12 günlük Kızılcahamam kampını tamamladı. Çarşamba günü Bolu'da 11 günlük kampa başlayacak olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi kamp değerlendirmesi yaptı, hedeflerini açıkladı.

Özellikle Bolu kampında fizik, teknik ve taktik olarak hazır hale geleceklerini belirterek "Güçlü bir Zonguldakspor yaratıyoruz" dedi.

Terzi "Kızılcahamam kampında iki hazırlık maçını yaptık. Takımımız tam yüzde yüz hazır değil. Bu hazırlık maçlarının amacı takımda ki eksiklikleri görmek. Şuan ihtiyacımız olan maç kuvveti şuan hazır değil. İnşallah üçüncü kampta hayata geçireceğiz. Hazırlık maçlarının amacı takımda eksiklikleri görmek. İnşallah üçüncü etap kampında 4 tane hazırlık maçı yapacağız. O zaman tam olarak hazır hale geleceğiz''dedi.

"BOLU'DA GÜCÜMÜZE KAVUŞACAĞIZ"

Kızılcahamam kampının ardından Bolu'da yapacakları kampın çok yararlı geçeceğini belirten Terzi "Çarşamba günü Bolu'da kampa giriyoruz. 11 günlük bir kampımız var. 11 günlük kampın içerisinde 4 tane hazırlık maçı var. Maç programı biraz daha ön plana çıkacak. 4 hazırlık maçını yaptıktan sonra zaten son 10 gün kalıyor. Maça hazır bir şekilde Zonguldak'a dönüp, Manisa Büyükşehir Belediyespor maçına konsantre olacağız" dedi.

"YENİ TRANSFERLER KATKI KOYUYOR, SAKATLAR VAR"

Kızılcahamam kampına sakatlıklar yaşadıklarını ifade eden Cahit Terzi yeni transferlerin de uyum sağladığını söyledi. Terzi "Yeni transferleri seçerek aldık. Emre Kara 2.Ligde oynadı iyi bir futbolcu. İyi bir karakter. Çok düzgün bir çocuk. Bizim takımda zaten hepsi öyle. Alınan futbolcular Turan olsun Emre olsun iyi oyuncular. Bu sene Zonguldakspor göze hoş gelen hırslı ve mücadeleci bir takım olacak. Okan'ın hazırlık maçlarında olmaması bizim için büyük bir kayıp. Onur'da tam hazır değil. Diğer oyuncular zaten yüzde yetmiş yüzde seksen form grafiğini yakalamış durumdalar. İyi bir Okan, Onur ve Emre'nin oluşumuyla güçlü bir Zonguldakspor olacak. Biraz sabırlı olacağız" dedi.

"DIŞ TRANSFERİ 2 FUTBOLCU İLE TAMAMLAYACAĞIZ"

Yeni sezon öncesinde mevcut kadroya 2 transfer daha dahil edeceklerini belirten Teknik Direktör Cahit Terzi "Bolu kampına yeni transferler katılacak. İstediğimiz 2 tane daha oyuncu var. Onlarda olursa daha iyi bir konuma geleceğimize inanıyorum. Onların takıma katılması içinde elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. İnşallah onlarda Bolu kampına katılarak takımımıza katkı verecekler. Bu sezon çok daha farklı çok daha güçlü, başarıya susamış bir Zonguldakspor izlettireceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi