TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde derin bir nefes aldı. Oynadığı son maçta deplasmanda 1922 Konyaspor'a konuk olan kırmızı-lacivertli ekip sahadan 1-0 galip ayrılarak 38 puana yükseldi. Küme düşme potasındaki rakipleri ile arasındaki puan farkını 8'e çıkartan Zonguldak Kömürspor bu sonuçla ligin tamamlanmasına 3 hafta kala kümede kalmayı da garantilemenin haklı sevincini yaşıyor.

ERZİNCANSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Zonguldak Kömürspor 24 Nisan Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda play-off mücadelesi veren 24 Erzincanspor ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertli ekip bu maçın hazırlıklarına Fener Sahası'nda yaptığı idmanla başladı.

SON 3 HAFTADA GÖZLER ŞENOL DEMİR'DE

1922 Konyaspor galibiyetiyle kümede kalmayı garantileyen Zonguldak Kömürspor'da gözler Teknik Direktör Şenol Demir'e çevrildi. Sezon başından buyana ligde bir türlü rahatlayamayan, stres yaşayan kırmızı-lacivertli ekipte Şenol Demir elindeki en iyi kadrosuyla sahaya çıkmak zorunda kalması nedeniyle gençlere yeteri kadar şans verememişti.

24 Erzincanspor maçıyla birlikte Şenol Demir'in genç yeteneklere şans verip vermeyeceği merak konusu oldu. Demir'in bu maçta en az 2-3 tane genç futbolcuyu ilk 11'de sahaya çıkarması bekleniyor.