Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner kulüp olarak gelecek yıl için yapılanmaya şimdiden başlamaları gerektiğini söyledi. Bakan Caner Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın kulübün içinden birisi olduğunu belirterek kendisinin beklentisi olmadan kulübün doktorluğunu yaptığını söyledi. Selim Alan ile birlikte takımın 2 şampiyonluk yaşadığını belirten Süleyman Caner, önümüzdeki dönemde de Selim Alan'ın da desteği ile iyi günler hedeflediklerini söyledi.

"KENT OLARAK ELELE VERMELİYİZ"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner "Bu sezonu hayırlısı ile bitirip artık önümüzdeki senenin planlamasına başlamalıyız. İlerisi için somut adımlar atılması lazım. Son 2-3 sezondur sıkıntı yaşıyoruz. Yeni sezonda daha başarılı olmak için ne yapabiliriz, bunların planını şimdiden yapmalıyız. Kent olarak el ele verip bir şeyler yapmamız lazım" dedi.

"TÜM EKİBİMİZİ KUTLUYRUM"

Caner, "Öncelikle buraya şampiyonluğu garantilemiş olarak gelen Manisa FK karşısında iyi bir performans sergileyen teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. Özellikle maçın ilk yarısında net pozisyonlar yakaladık. Bunlardan birkaç tanesini değerlendirebilsek beklide 3 puanla ayrılabilirdik.1 puanda hiç yoktan iyidir. Ligde kalma yolunda çok değerli olacaktır. Ben tekrar tüm ekibi kutluyorum. Kalan 3 maçımızdan da puanlarla ayrılarak bu sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz."dedi.

"2-3 SEZONDUR SORUN YAŞIYORUZ"

Caner, "Sezonu hayırlısı ile bitirip artık önümüzdeki senenin planlamasına başlamalıyız. İlerisi için somut adımlar atılması lazım. Son 2-3 sezondur sıkıntı yaşıyoruz. Yeni sezonda daha başarılı olmak için ne yapabiliriz, bunların planını şimdiden yapmalıyız. Kent olarak el ele verip bir şeyler yapmamız gerekiyor" dedi.

"SELİM BAŞKAN KULÜBÜN İÇİNDEN BİRİSİ"

Başkan Süleyman Caner, "Belediye Başkanımız Dr.Selim Alan zaten kulübün içinden gelin biri. Yıllardır karşılık beklemeden takımın doktorluğunu yaptı. Hep birlikte yürüyerek 2 şampiyonluk kazandık. Zorlu maçlarda takımla birlikte oldu. Yine olmaya devam edecektir. Belediye Başkanlığında 2. Yılını geride bıraktı. İnşallah önümüzdeki sezon birlikte hareket edip el birliği ile güzel işler yaparız. Bu takım çok daha iyi yerleri hakediyor" ifadeleri kullandı.