Spor Toto 2. lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor’da Teknik Direktör Şenol Demir Bolu Koru Otel Tesisleri’nde yapmış olduğu kamp çalışmalarına futbolcuların adeta pestilini çıkarttı. Komando eğitimini aratmayacak çalışmaların meyvelerini ligde toplamayı planlayan Şenol Demir, Kızılcahamam kampında da yoğun bir idman temposu uygulayacak.

2016-2017 futbol sezonu öncesinde çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Zonguldakspor ilk etap kampını kendi tesislerinde tamamlamasının ardından 24 Temmuz 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Bolu kampında futbolculara fizik kondisyon yüklemesini en iyi şekilde yaparak güçlendirdi. Kamp boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan Kırmızı-lacivertli ekip aynı zamanda Adliyespor, Menemen Belediye ve Sancaktepe olmak üzere 3 hazırlık maçı da oynayarak faydalı bir kampı geride bıraktı.

KIZILCAHAMAM DAHA YORUCU GEÇECEK

8-20 Ağustos tarihleri arasında Kızılcahamam Patalya Otel’de kampa girecek olan Zonguldakspor’da Teknik Direktör Şenol Demir Bolu kampına oranla daha yoğun bir kamp programı planlıyor. Yine sabah akşam çift idman planlayan Demir yapılacak hazırlık maçlarıyla birlikte takımın son durumunu görme imkanı bulacak.

KADRO ŞEKİLLENECEK

Eski ve yeni transferlerin ilk etap ve Bolu kampında kaynaşması ve takım uyumundan memnun olan Teknik Direktör Şenol Demir Kızılcahamam’da oynayacağı hazırlık maçlarının ardından kafasında ilk 11’i şekillendirmek için önemli bir fikir sahibi olacak.

HER MEVKİDE EN AZ 2 FUTBOLCU VAR

Kadroya girebilmek için kamp çalışmalarında canla başla çalışan futbolcular aynı zamanda Teknik heyetin de gözüne girmeye çaba gösteriyorlar. Her mevkide en az 2 futbolcunun bulunması takım içindeki rekabeti de üst seviyelere çıkartıyor.

Editör: Pusula Gazetesi