TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tedbirlerin yerinde bir karar olarak bulduğunu söyledi.

BAŞKAN SELİM ALAN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Zonguldakspor Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Cüntay Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükşehirler için getirilen giriş-çıkış yasağının özellikle Zonguldak'a getirilmesinde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmenin etkili olduğunu belirterek Başkan Alan'a teşekkür etti.

"KARARI DOĞRU BULUYORUM"

Muhammet Cüntay yaptığı açıklamasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasına istinaden Zonguldak' a girişler çıkışlar durduruldu. Bu karar muhtemelen Sevgili Belediye Başkanımız Selim Alan'ın dünkü Belediye Başkanları toplantısında aktardıkları ile alındı, kendisine de teşekkür ediyorum. Karar çok doğru ama bu sorunu çözmeyecek malesef. Bu durumda Zonguldaklının kent dısına cıkmaması Zonguldak için alınan bir karar değil, başkası da zaten Zonguldak'a gelmez" dedi.

"KALDIRIMLARDA SOSYAL MESAFE ALANI VAR MI?"

Cüntay, "Zonguldak şu an neden bu durumda? Bunun cevabı çok basit. 2 haftadır ifade ettiğim gibi biz zaten malum sebeplerden dolayı kanseriz, ciğerlerimiz çalışmıyor. Halkımızın bir kısmı ekonomik engellerden, işveren kararından dolayı veya kamuda çalışması sebebiyle işe gitmek için sokakta.

Şehir zaten fiziki olarak ufak bir alana kurulu. Düşününün kaldırımları, sosyal mesafe diye diye dilimizde tüy bitti de o kaldırımda o mesafe var mı ? yok" dedi.

"CUMHURBAŞKANININ KAPISINDA YATARDIM"

Sokağa çıkma yasağının gelmesi için Cumhurbaşkanının kapısında gerekirse yatardım diyen Cüntay "Keşke dedim ilk defa keşke, gider Cumhurbaşkanının kapısında yatardım, yalvarırdım gerekirse kendimi yakardım ve 2 hafta sokağa çıkma yasağı için her şeyimi yapardım.

BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM 2 HAFTA SONRA OTURACAK KOLTUK BULAMAYACAKSINIZ. ANKARA'DA KENTİN DURUMUNU VE SON SOLUKLARI ALDIĞINI ANLATAMADINIZ

BİR DİĞER SÖZÜM DE TÜM DERNEK VE FEDERASYONLARA, ŞİMDİ KONUŞMAYACAKSINIZ DA NE ZAMAN KONUŞACAKSINIZ. SİZE KOLTUĞU ZONGULDAK VERDİ. ZONGULDAKLI ÖLÜYOR HABERİNİZ OLSUN.

ADINA ÇAĞRI MI DESEK İSYAN MI BİLEMEDİM!

Sevgi, saygı ve hürmetlerimle. Allah yardımcımız olsun" dedi.