Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksek Okulu; iftar programında buluştu.

İftar programına Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, sanayi ve iş insanı Mithat Çanakçı ve Sezai Çanakçı katıldı. Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER konuşmasında şunları söyledi;

"Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulumuzun düzenlemiş olduğu iftara katılmaktan çok memnunuz. Tabii ki bu okula ismini veren Mithat Bey'in bizimle olması ayrıca onur verici. Kendisinin Yüksekokulumuza vermiş olduğu destekler her zaman çok önemli oldu. Bu zamana kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. MYO'nun Destekleme ve Geliştirme vakfınıda her daim yanımızda görüyoruz. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni dönemle birlikte Meslek Yüksekokulumuzun daha büyümesi ve gelişmesi için biz de elimizden gelen her şeyi yapacağız inşallah. Bu iftar programı bizim için güzel bir anı olacak. İftara teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yeni dönemin tüm üniversitemize hayırlı olmasını diliyoeum. Şimdiden Ramazan Bayramlarınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Zor tarafından, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'e programın sonunda hediye takdim edildi.