KİLİMLİ’DE 4 TRANSFER BİRDEN

Bölgesel Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulmanın planlarını yapan Kilimli Belediyespor, devre arası transfer döneminde takviye yapmaya devam ediyor.

Sezonun ikinci yarısına Sultangazispor mağlubiyetiyle başlayan Zonguldak ekibi, yaptığı genç takviyelerin ardından 4 tecrübeli ismi renklerine kattı. Sarı-Siyahlılar, takımın eski oyuncularıyla yeniden anlaşma sağladı.

Zonguldak Kömürspor’dan 26 sol kanat oyuncusu Aytunç Topaloğlu, Beşikdüzüspor’dan 26 yaşındaki Onur Kılınç, Erdekspor’dan 26 yaşındaki stoper Hurşit Velioğlu, 31 yaşındaki forvet oyuncusu Emin Erol, Kilimli’nin son bombaları oldu. Transfer edilen 4 isimde çeşitli dönemlerde Kilimli Belediyespor’un formasını terletti. Yeni transferlerin lisans işlerinin tamamlanmasının ardından hafta sonu oynanacak Catalcaspor maçında yer almaları bekleniyor.

TURAN, SULTANGAZİ MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Geçtiğimiz hafta oynanan Sultangazispor maçını değerlendiren Teknik Direktör Selahattin Bayar, “Sultangazi maçını iki ayrı 45 dakika olarak değerlendirebiliriz. İlk 45’te Kilimli Belediyespor adına müthiş bir oyun müthiş bir mücadele. Skor 1-0 olduktan sonra ikinci golü kaçırdık.

Gol attık ikinci golümüzü saymadılar. İkinci yarı ayrı bir periyot. Maç bitiminde 8-9 tane yönetici hakemin başına doldular. Seyirci bir bütün oldu hakeme ağza alınmayacak küfürler etti. Hakem büyük ihtimalle etki altında kaldı.

Hakem ilk yarı müthiş bir mücadele sergiledi. İkinci yarıya çıktığımızda hakem zaten kendini belli etti. Hiç olumsuz bir yerde orta sahada santraforumun aldığı topta arkadan faul yapılıyor, hakem geliyor aldatmaya yönelik hareketten dolayı oyuncumu atıyorsun. Affedilmez bir hata, neticede bir oyuncumuzu daha oyundan atıyor.

Biz iyi mücadele eden takımız, çok önemli değil 9 kişi kalmışız, 10 kişi kalmışız. Maç oynanırken top taça çıkarken yardımcılardan biri oyuna giriyor, topa çıkacak diye eliyle topu sahanın içine atıyor hakem devam diyor. Bunların hepsi gülünç şeyler. 90 dakika sonunda 10 dakikalık uzatma periyodu gösteriyor. Hakem öyle görmüştür, 10 dakika uzatma bitiyor, 12. dakikasında golü yiyoruz ondan sonra maçı bitiriyorsun.

Tabiî ki bunların altına sığınmayacağız, bunlar olan durumlar. Her zaman şunu söylüyorum Yönetimsel bazda da güçlü olacaksın. Sahada ne kadar mücadele edersen et, masa başında birileri eğer ki birilerine verdiyse söylenecek çok fazla bir şey yok. Hakkımız yeniliyor, Sultangazispor maçı artık geride kalmıştır. Hedeflediğimiz 3 maçta 9 puan vardı, inşallah bununla birlikte çıkışımızı sürdüreceğiz. “

Editör: Pusula Gazetesi