Kilimli Özel Halk Otobüsü ücretlerine zam: Tren fiyatlarını yine geçemedi! Kilimli Özel Halk Otobüsü ücretlerine zam: Tren fiyatlarını yine geçemedi!

Tüm Zonguldaklıları konferansa davet eden Büyük Uyanış Derneği Başkanı Mustafa Karadeniz, şunları söyledi;
"Büyük Uyanış Derneğimizin kuruluş amaçlarından biri de, özellikle memleket meseleleri üzerine milletimizi bilinçlendirmek ve bu doğrultuda faaliyetler düzenlemektir. Bunun için de 10 Mart 2024 Pazar günü değerli bilim insanı, Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Araştırmacı-Yazar Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu Hocamızın konuşmacı olarak katılacağı 'Anadolu’da Ermeni Mezalimi ve 1915 Gerçekleri' konulu konferans düzenliyoruz. Ermeni diasporasının uzun yıllardır sözde 'Türkler bir buçuk milyon Ermeni'yi katletti' yalanını her yıl dünya kamuoyunda gündemde tutabiliyorken; asıl soykırıma uğrayıp, çocuk, kadın, yaşlı demeden yüzbinlerce masum vatandaşımız Ermeniler tarafından katledilen bizler, tarihimizi ne kadar biliyoruz? Anadolu’da Ermenilerin yaptığı katliamlar, tehcir ve 1915 olaylarının bütün gerçekleri ile anlatılacağı konferansımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir. 1915 olaylarını ağızlarına sakız edip milletimize hakaret eden içimizdeki Ermenilerin yüzlerine de bir tokat niteliği taşıyan programımız, 10 Mart 2024 Pazar günü Zonguldak Öğretmenevi Konferans Salonu'nda saat 14.30'da başlayacaktır."
Başkan Karadeniz, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunacaklarını da belirterek, duyarlı vatandaşlardan destek istedi. Karadeniz, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisi yardımında bulunmaya devam edeceğiz. Bunun için de arkadaşlarımızın çalışmaları sürüyor. Bu vesileyle mübarek Ramazan ayının Türk İslam aleminin uyanışına, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum" dedi.

Büyük Uyanış 2

Büyük Uyanış 1

Kaynak: Haber Merkezi