Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lige yükselme Play-off müsabakasında Çaycuma Grubu ekiplerinden Filyos Sefercikspor ile Gökçebeyspor Pazar günü Çaycuma Sentetik sahada karşılaştı. Yenen takımın şampiyon olacağı maçın 90 dakikası 1-1 sona erdi. İki takım da 7'şer puana sahip olmaları nedeniyle statü gereği iki takımda yeniden karşılaşacak.

ŞAMPİYONU FİNAL MAÇI BELİRLEYECEK

Filyos Sefercikspor ile Gökçebespor arasında final maçı Cumartesi günü Çaycuma Çim sahada 14.00'da oynanacak. Maçı kazanan takım Süper Amatör lige çıkacak. Beraberlik halinde 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak, yine beraberle bitmesi halinde şampiyonu penaltı atışları belirleyecek.

FİLYOS SEFERCİKSPOR ÇOK İSTİYOR, GÖKÇEBEY KENETLENDİ

Filyos Sefercikspor şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmayı çok istiyor. Şampiyon olması halinde yeni sezonda Süper Amatör Lige kalıcı olabilmek adına yönetim seferber olarak camiaya layık, savaşan, fair-playden ödün vermeyen parmakla gösterilecek bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Gökçebeyspor ise yıllarca mücadele ettiği Amatör Süper Lige yeniden dönerek camianın da desteği ile daha büyük hedeflerle yeni sezona başlamak istiyor.

İki takımda şampiyonluk için çok istekli, çok heyecanlı. Oynayacakları final maçını sabırsızlıkla bekliyorlar.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINACAK

Filyos Sefercikspor ile Gökçebeyspor arasında Cumartesi günü Çaycuma Çim Saha'da oynanacak olan final maçı öncesinde geniş güvenlik önlemleri alınacak, emniyet olay çıkarmaya teşebbüs edecek hiç kimseye göz açtırmayacak.