Sağlık Bakanlığı ve Türk Standartları Endüstrisi kurallarını yerine getiren Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'na 'Okulum Temiz' belgesi verildi.

Bir çok özel okulları geride bırakarak "Okulum Temiz" belgesini alan Gazi Mustafa Kemal Ortakolu'nda büyük bir gurur yaşanıyor.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun Gazi Mustafa Kemal Ortaokul Müdürü Hakan Acar, okul yönetimi, öğretmenler ve personeli ziyaret etti, Acar nezdinden emeği geçen herkesi kutladılar.

ALİ TOSUN "BU SAYININ ARTMASINI İSTİYORUZ"

Türk standartları kurallarını yerine getiren okullarımıza üç günlük bir denetim yapıyoruz. Şu anda okulum temiz belgesini alan ilk ortaokul Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu. Bu sayının ve bölgenin artarak devam etmesini istiyoruz" dedi.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ: "ÇOCUKLARIMIZIN CIVILTISINI ÖZLEDİK"
Vali Mustafa Tutulmaz ise yaptığı konuşmasında "Pandemi hayatımızın bir çok bölümünü etkiledi. Bunlardan biri de eğitim alanıdır. Çocuklarımızın okul bahçelerindeki cıvıltılarını özledik. Bu hayatın bir parçasının eksik olduğunu şu anda fark ediyoruz. Pandemi dönemini çok kötü başlayan Zonguldak şu anda çok iyi gidiyor. Muhakkak hala devam eden vakalar var ancak bu sayılar diğer vilayetleri kıyasladığımızda iyi bir konumdadır. İnşallah bu tür hijyen standartları daha da yaygınlaştıracak bu sayı daha da minimize edeceğiz. Bu süreçte biraz daha duyarlı ve bilinçli olursak sayıyı en aza indireceğiz. Gazi Mustafa Kemal okulu yönetimini kutluyorum" dedi.

HAKAN ACAR VE EKİBİ GURURLU

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Hakan Acar gururlu olduklarını belirterek şunları söyledi: "Milli Eğitim Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan protokol kapsamında '' OKULUM TEMİZ'' belgesini Zonguldak Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu olarak almaya hak kazandık. OKULUM TEMİZ belgemiz Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun tarafından verildi. Sayın Valimize ve İl Milli Eğitim Müdürümüze Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz. Okulum Temiz belgesi çalışmamız sırasında bizlere destek olan okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, okul çalışanlarımız ve velilerimize teşekkür ederiz"