TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve sezona sıkıntılı giren temsilcimiz Zonguldakspor ligin 6'ncı haftasında taraftarının önünde Yeni Çorumspor'u konuk ediyor. Kırmızı-laciverli ekip sezona 1-0'lık Manisa Futbol Kulübü yenilgisiyle başlamasına rağmen son 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik çıkartarak 10 puanla 3'ncü sıraya kadar yükselmişti.

Son haftada deplasmanda Sancaktepe'yi Serhat Baştan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek büyük mutluluk yaşayan ve yaşatan, özgüven kazanan Zonguldakporlu futbolcular Yeni Çorumspor maçından da galibiyet hedefliyor.

Salı ve Çarşamba günü Çaycuma'da yaptığı idmanların ardından Perşembe ve Cuma günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda çalışan kırmızı-lacivertli futbolcuların moralli halleri teknik heyeti de memnun ediyor.

ZONGULDAKSPOR İLE ÇORUM PEŞ PEŞE

Zonguldakspor 10 puanla ligde 3'ncü sırada bulunurken, Yeni Çorumspor ise 9 puanla Zonguldakpor'un hemen ardında 4'ncü sırada bulunuyor. Haftanın bir diğer kritik maçı ise Lider Manisa FK ile 2'nci sıradaki Samsunspor arasında oynanacak.

Zonguldakspor ile Yeni Çorumspor arasında oynanacak karşılaşmayı Cihan Ataş yönetecek, yardımcılıklarını ise Sefa Özcan ve Okan Akbal yapacak, maçın 4'ncü hakemi ise Gökhan Alkayalar.

Editör: Pusula Gazetesi