TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda 19.00'da oynayacağı Karacabey maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde fırtına ve sağanak yağış altında yaklaşık 1 saat 20 dakika süren idman gerçekleştirdi.

Fener Sahası'nda soğuk ve yağışlı havaya aldırmayan kırmızı-lacivertli futbolcuların idman boyunca oldukça hırslı ve azimli oldukları gözlenirken, futbolcuların moralli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Teknik Patron Şenol Demir idmanda tatlı-sert uygularken futbolculardan istediklerini onlara tek tek anlattı.

BAŞARILI ÇIKIŞ DEVAM EDECEK
Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patron Şenol Demir futbolcularına sık sık uyarılarda bulunarak son 4 maçta topladıkları 10 puanın devamının gelmesi adına her maça üst düzey motive ile çıkmaları gerektiğini söyledi. Şenol Demir futbolcuların performansından oldukça memnun olduğunu, bazı futbolcuların çok daha fazla çalışarak form düzeylerinin üst seviyele çıkarmalarını istedi. Tüm futbolcularının iyi niyetle çok çalıştığını belirten Şenol Demir Karacabey deplasmanından da iyi sonuç beklediğini sözlerine ekledi.

"KOLAY FİKSTÜRÜMÜZ YOK"

Teknik Patron Şenol Demir, "Şuan da ki çıkışımız devam ettirmek istiyoruz. Bizi zor müsabakalar bekliyor. Amed'i yenen bir takımla oynayacağız. Peşinde Urfa ile oynayacağız. Şanlıurfa çok ciddi bütçelerle kurulmuş çok iyi bir takım. Kolay bir fikstürümüz yok aslında. Maçlarımızın hepsi zor müsabakalar. İnşallah iyi neticeler almayı planlıyoruz" dedi.