Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl kurum içi geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Futbol Turunvası final maçıyla sona erdi. Turnuvada tüm rakiplerini geride bırakarak final oynama şansı elde eden Dirgine OİM ile Ereğli OİM final maçında karşı karşıya geldi.

Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmayı Ereğli OİM 2-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Dirgine şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken, Ereğli ise şampiyonluğunu büyük bir coşku ile kutladı. Turnuvanın gol kralı ise 7 gol 3 asistle Tuncay Tunç oldu.

ŞAMPİYON KUPASINA KAVUŞTU

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nden turnuva ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Bölge Müdürlüğümüzce geleneksel olarak tertip edilen 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası'nı Dirgine OİM'e 2-1 lik skorla üstün gelen Kdz. Ereğli OİM kazandı.

Çekişmeli ve seyir zevki yüksek olan müsabaka sonucunda 2.lik kupasını Tertip Komitesi Başkanı Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Orhan Şahin Dirgine OİM'e verirken 2022 yılı Şampiyonu Kdz. Ereğli ÖİM kupasını Bölge Müdür Yardımcımız Sayın İhsan Köse'nin elinden aldı. Turnuvamızın gol kralı ise 7 gol ve 3 asistle Tuncay Tunç oldu"