Şemsi Denizer'in anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon takım belli oldu.

Genel Maden İşçileri Sendikası'nın merhum Başkanı Şemsi Denizer'in adını yaşatmak adına düzenlenen ve 9'uncusu gerçekleşen futbol turnuvasında rakiplerini yenen Sempatik Veteriner Takımı ile Yaman Tesisat Takımı final maçında karşılaştı.

Fener sentetik sahada oynanan ve finale yakışır müsabakada Sempatik Veteriner takımı Yaman Tesisat Takımını 2-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Final mücadelesini, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve çok sayıda futbol severler izledi.

Oynanan final maçının ardından kupa törenine geçildi. Törende Şampiyon olan Sempatik Veteriner Takımına kupasını GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir verdi. Ayrıca turnuvayı düzenleyen Hacı Kara final töreninde Tayfun Demir'e turnuvaya özel forma hediye etti.

Öte yandan şampiyon olan Sempatik Veteriner Takımına kupayı getiren golleri 17'de Caner ve 38'de ise Aytunç'dan geldi. Yaman Tesisat Takımının tek sayısını ise 30'da İbrahim' den geldi.