Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçının teknik taktik provasını gerçekleştirdi. Yeni Teknik Direktör Fatih Akyel kulüp başkanı Süleyman Caner ile birlikte idmanı dışarıdan izledi.

Yardımcı Antrenörler Mustafa Göktaş, Taylan Varol, Barış Şeref ve Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı, ardından yarı sahada çift kale maçla devam etti. Futbolcular daha sonra kanat organizasyonları yaparak gol çalıştı.

Antrenmanda futbolcuların moralli oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Fatih Akyel idman boyunca futbolcuları yakından takip etti.

FATİH AKYEL İSTANBUL'A GİDECEK

İmza töreninin ardından idmanı dışarıdan izleyen Teknik Direktör Fatih Akyel, idman sonrasında İstanbul'a gitti. Fethiyespor maçını izlemek için İstanbul'dan Fethiye'ye geçecek olan Akyel, maçı da tribünden izleyeceği öğrenildi. Akyel Pazartesi gününden itibaren takımın başına ilk idmanına çıkacak.

BİR ÇOK FUTBOLCUYU YAKINDAN TANIYORUM
Teknik Direktör Fatih Akyel Zonguldaksporlu bir çok futbolcuyu çok yakından tanıdığını, yeni gelen transferlerden Raşit Sevindir ile Gümüşhane'de birlikte çalıştıklarını söyledi.

'ONUR ERİŞ'İ TRANSFER ETMEK İSTEDİM'
Fatih Akyel daha önce çalıştırdığı takımda Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş'i transfer etmek istediğini, ancak Onur'u transfer edemediklerini bunun çok zor olduğunu söyledi. Onur gibi takımda iyi futbolcuların olduğunu belirten Akyel üst sıraları hedeflediklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi