29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen yerel idareler seçimlerinde Belediye Meclis üyesi seçildikten sonra Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve atanan ve uzun süredir bu görevi sürdüren Turan Çınar ve Cevat Aydın, bilindiği gibi bir süre önce görevlerinden ayrılmışlardı.

Eski Belediye Başkan Yardımcıları Çınar ve Aydın, belediyeye gelerek, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Belediye Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı ile Nezih Anıl’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdiler.

Konuklarını makam odasında misafir eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, uzun yıllardır birlikte mücadele ettikleri ve belediye başkan yardımcısı olarak Ereğli için önemli hizmetler gerçekleştiren Çınar ve Aydın’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Posbıyık, yerel siyasette ve belediyecilik görevleri süresi içinde her zaman iyi bir ekip oldukları Çınar ve Aydın’ın Ereğli için verdikleri hizmetlerin asla unutulmayacağını söyledi. Eski Başkan Yardımcıları Turan Çınar ve Cevat Aydın da, Ereğli bünyesinde gerçekleştirilen görev değişikliklerinin belediye ve kent halkı için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Eski Belediye Başkan Yardımcıları Turan Çınar ve Cevat Aydın, başkanlık makamına gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından görevlerine geçtiğimiz hafta atanan başkan yardımcıları Özkan Özyağcı ve Nezih Anıl’ı da ziyaret ederek, görevlerinde başarılar dilediler.
Editör: Pusula Gazetesi