Hiç kimseyi kırmadan dökmeden teşkilat çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Mustafa Çağlayan "Bizler sizlerin büyüttüğü o bebeği teslim aldık. O bebeği de sizlerin hiçbirinizin ama hiçbirinizin gönlünü kırmadan yapmaya çalışıyoruz. Hiçbirinizin yüzünü kızartmadan yapmaya çalışıyoruz. Emanetinizin emin ellerde olduğunu özellikle belirtmek isterim" diye konuştu. 

Alaborina Restoran'da yapılan iftara; AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Hande Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve eşi Ceyda Alan, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, eski İl Başkanları ve yönetimleri katıldı. Dualarla başlayan iftar yemeği sonrası İl Başkanı Mustafa Çağlayan, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. 

İftarda bugüne kadar görev yapmış Polat Türkmen, Celil Uzun, Hamdi Uçar, Zeki Tosun, Muammer Avcı ve Mustafa Çağlayan birer konuşma yaptılar. 

Mustafa Çağlayan, önceki dönem il başkanlarına seslenerek emanetin emin ellerde olduğu ifadesini kullanarak şunları söyledi:

"Bugüne kadar görev yapmış il başkanlarımızla bir araya gelmek istiyorduk. Bugün gerçekleştiriyoruz. Bizler sizlerin büyüttüğü o bebeği teslim aldık. O bebeği de sizlerin hiçbirinizin ama hiçbirinizin gönlünü kırmadan yapmaya çalışıyoruz. Hiçbirinizin yüzünü kızartmadan yapmaya çalışıyoruz. Emanetinizin emin ellerde olduğunu özellikle belirtmek isterim. Basınımız da buradayken bir iki de mesaj vermek isterim çok uzatmadan. Geçtiğimiz günlerde muhalefetin Genel Başkanı Zonguldak'ta bir miting yaptı. Orada bir şeyler söyledi. Kulaklarımıza inanamadık. Bir genel başkan bunları söyleyebilir mi? Hala daha bir yere koyamıyoruz. Dedi ki 'Trabzonlu'nun CHP'lisi makbuldür.' Kuzeyli, güneyli ve toplumu ayrıştırıcı bir takım ifadeler kullandı. Biz diyoruz ki bizi yok saymayın. Bizi ayrıştırmayın. Bizi bölmeyin. Biz Zonguldak olarak kim nereden gelmişse, kim nereden bu memlekete katkı sağlamışsa, hepimiz kardeşiz. Bizi bölmenize fırsat vermeyeceğiz. Bu ifadelerle Trabzonlu'dan başladığı için ben de oradan başlayayım. Trabzonlunun, CHP'lisi makbul de, Trabzonlunun MHP'lisi makbul değil mi? Trabzonlunun AK Partilisi makbul değil mi? Trabzonlunun Refah Partilisi, Deva Partilisi, o partilisi, bu partilisi makbul değil mi? Bizi lütfen ama lütfen ayrıştırmayın. Bir yere dikkat çekerken ki biz üstünlüğün takvada olduğuna inanan insanlarız. Hiçbir kimsenin nereli olduğuna bakmaksızın kimin nereli olduğu ona bir üstünlük sağlamaz. Siz Zonguldak'ta yaşayan Trabzon CHP'li olmayan Trabzonluları yok saydınız. Siz Zongu bir arada kardeşçe yaşadığımız Rizelileri yok saydınız, Giresunluları yok saydınız. Çerkeşlileri yok saydınız, Çankırılıları yok saydınız, Karabüklüleri, Yenicelileri yok saydınız, Kastamonuluları yok saydınız ve hepimizi bütün Zonguldaklıları sizler yok saydınız, bu Zonguldaklılar Sizlere inanıyoruz ki sandıkta yok sayacaklar." 

"EN ÇOK BEN ÇALIŞACAĞIM"
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, iftarda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Sizler konuya sonuna kadar en az benim kadar vakıfsınız. Burada Zonguldak Belediyesi olarak 5 yılda neler yaptığımıza hep beraber canlı şahit olduk. Zonguldak Cumhuriyetimizin ilk vilayeti, emeğin başkenti ve kabuk değiştiriyor. Hak ettiği hizmetlere hızlıca koşmaya başladık. Mazeret üretmedik. 2 yıl pandemiyle geçti. Başta Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, vekillerimizin, teşkilatlarımızın katkısı, desteğiyle gerçekten yapılamaz, edilemez, aşılamaz, yıkılamaz denilen engelleri bir bir aştık ve yaptık, Zonguldak'ımıza, insanımıza hizmet ettik.
Bizim Zonguldak'ta yola çıkarken sloganımız neydi? Hep birlikte.Hep birlikte yeni Zonguldak'ta ben sizlerin de desteğine ihtiyacım olduğunu hepinizin katkısına ihtiyacım olduğunu gönülden sizlere söylüyorum. Ben bir tek şunun sözünü verebilirim. Hem cumhurbaşkanımız adına hem davamız adına hem de sizler adına en çok ben çalışacağım. Ondan şüphe yok. Ama sizlerin de bu davaya, bu seçimde bizlere itici güç olmanızı istiyorum."

I M G 20240315 W A0030

Engelli ve eski hükümlü işçi alınacak Engelli ve eski hükümlü işçi alınacak

I M G 20240315 W A0032

I M G 20240315 W A0031

I M G 20240315 W A0034

I M G 20240315 W A0033

Muhabir: Öznur Güneş