TFF 2. Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor'da sessizlik devam ediyor. Yönetime yeni isimler dahil etmek amacıyla alınan olağanüstü genel kurulun ardından 18 Haziran tarihinde yapılması gereken kongrede yeterli çoğunluk sağlamaması nedeniyle kongre 25 Haziran'a ertelenmişti.

Büyük bir sessizliğin hakim olduğu Zongludakspor'da transferden sorumlu olan Genel Kaptan Hakan Hürfikir uzun süredir iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde bazı isimlerle temas halinde olan Hürfikir 3-4 isim ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen bu isimlerin açıklanması için 25 Haziran'da yapılacak kongre bekleniyor.

ELMAS'IN ÖNCELİĞİ DEFANS HATTI
Geçtiğimiz sezon takımın en etkili bölgesi olan defans hattı taraftarı da teknik heyeti de memnun eden en sağlam bölgeydi. Ancak Kaleci Sinan Ören'in ve Kamil İçer'in sözleşmelerinin bitmesi, Okan Duran'ın 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen başka kulüplerin talebi yönetimi harekete geçirdi. Defans hattını bozmak istemeyen Zonguldakspor yönetiminde Genel Kaptan Hakan Hürfikir, özellikle Kaleci Sinan, Kamil İçer ve Okan Duran'ı takımda tutmak için büyük çaba harcıyor. Gerekli imkanlar sağlanması halinde bu üçlü de takımda kalmaya sıcak baktıkları öğrenildi. Okan Duran ve Kamil İçer başarılı defansın yanı sıra attıkları gollerle de takıma büyük katkı sağlamıştı.

TEKNİK HEYET SEÇİM SONRASI AÇIKLANACAK
Bazı teknik direktörlerle görüşmeler gerçekleştiren Hakan Hürfikir'un teknik heyet konusunda da yönetimle birlikte bir isim üzerinde durduğu öğrenilirken, büyük bir ihtimalle Zonguldakspor'u amatör ligden profesyonel lige çıkaran Cahit Terzi'nin yeni sezonda takımı çalıştırmasına daha sıcak bakıldığı öğrenildi. 25 Haziran'ın ardından Zonguldakspor'da sıcak saatler başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi