Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor sahasında Beşyüzevler'i konuk edecek. Ligde 11 puanla 5'nci sırada bulunan Beşyüzevler karşına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Ereğli Belediyespor zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Pazar günü 14.00'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak maçta taraftarların yine tribünleri doldurması bekleniyor.

FUTBOLCULAR YÖNETİME KAHVALTI VERDİ

Ereğli Belediyesporlu futbolcular eşine az rastlanan bir olay gerçekleştirerek her zaman kendilerine moral yemeği veya kahvaltısı veren yönetim kuruluna kahvaltı verdi. Futbolcuların bu jesti karşısında başta Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal oymak üzere tüm yöneticiler futbolcuların düzenlemiş olduğu kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda teknik heyet ve futbolcular yönetime galibiyet sözü verdi.

Ereğli Belediyespor sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise aynen şöyle: "Pazar günü oynayacağımız Beşyüzevler karşılaşması öncesi oyuncularımız Kahverengi Cafe'de Sabah kahvaltısı organize etti.Teknik heyetimizin yanı sıra Belediye ve Kulüp Başkanımız Hüseyin Uysal'ında aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyelerimiz de oyuncularımızın daveti üzerine yeni güne sabah kahvaltısı ile başladı"

Editör: Pusula Gazetesi