Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da moraller bozuk. Kaynaşlı Belediyespor maçıyla başlayan galibiyet serisine Bartınspor'u yenerek devam eden Devrek Belediyespor önceki hafta da hükmen kazandığı Yeşil Bursa maçıyla birlikte üst üste 9 puan almanın morali ile Serdivanspor'la Cumartesi günü sahasında karşılaştı. Maçta yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarıya çok iyi başlayan Devrek Belediyespor'da Caner'in kırmızı kartla atılması tüm hesapları alt üst etti. İyi oynadığı maçtan 3-1 mağlup ayrılan Devrek Belediyespor bu yenilginin telafisi için Beylerbeyi maçına galibiyet gözüyle bakıyor.

Kendi tesislerinde antrenör Hüsnü Akın nezaretinde idmanlara başlayan Devrek Belediyespor, Serdivan karşısında aldığı yarayı sarmak için Beylerbeyi maçına umutla hazırlanıyor. Futbolcularla idmanda özel olarak ilgilenen Hüsnü Akın rakibin artı ve eksilerini anlatıyor.

Beylerbeyi ligde kötü günler geçirirken 11 maçta topladığı 6 puanla küme düşme potasında yer alıyor. Temsilcimiz Devrek Belediyespor ise 12 puan ve averajla 11'nci sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi