Deva Partisi Çaycuma İlçe yönetimi pazarcı esnafı ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ünal Kurt ve yönetim kurulu üyeleri hem esnafla sohbet etti hem de partinin genel merkezce hazırlanan broşürlerini dağıttı. Pazar ziyareti etkinliği sonrasında açıklama yapan Kurt şu sözlere yer verdi; "Her şeyden önemlisi böylesi zor günlerde ziyaret esnasındaki sohbetlerimizle esnafımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürmüş olmaktı. Deva Partisi, yalnızca seçim dönemlerinde sahaya inen, sonrasında halktan kopuk yaşayan partilerden asla olmayacaktır. Her daim halkın içinde halkla hemhal olacaktır, çünkü bu bir halk hareketi!
Pazar esnafımız ve alış verişe gelen vatandaşımız piyasadaki pahalılıktan, satın alma gücünün düşmesinden şikayetçi. Görünen köy kılavuz istemez. Ülkemizin gidişatı mahallesinden metropolüne kadar aynı. Herkes mutluluğu adeta mumla arar hale geldi. Ekmek derdi neredeyse herkesi sardı.
Memleketimizde dertler günden güne çoğalırken biz de deva olabilmek adına, kılcallara ulaşarak halkımıza çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Kimseyi kırmadan, saygıyla, güleryüzle, güzel üslupla dertlere nasıl deva olacağımızı anlatıyoruz. Biz umutluyuz! Ülkemizi ekonomik buhran girdabından ehil kadrolarımız vesilesiyle çıkartacağız! Mücadelemizin yegane gayesi mutlu bir Türkiye inşa etmektir."