Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir taraftara seslenerek Cumartesi günü kapalı tribünlerin doldurularak takıma destek olmalarını istedi. Demir, müsabakalar sırasında karşılaşmayı yeterli sayıda seyircinin izlememesine adeta isyan ederek "Yalvarıyorum artık. Yalvaracak duruma geldim. 2 bin 500 kişilik stadı dolduramayan bir Zonguldakspor camiası olamaz." diyerek taraftara sitem etti.

"3.LİGDEN KOLAY ÇIKMADIK, DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Tüm taraftarları maça davet eden Şenol Demir: "Tribünleri dolduralım. Bu takıma sahip çıkalım. Bir tane takımımız var. Bu takım düşerse, 15-20 sene geriye atar, çıkamazsın. Kolay değil. 3. Lig'den çıkmak kolay değil. Lütfen, desteğe ihtiyacımız var. Seyirciye, taraftara ihtiyacımız var. Burada gerçekten bağıracak, 90 dakika susmayacak taraftara ihtiyacımız var. Bu çocukların, bizim, şehrin ihtiyacı var. Bir tane profesyonel takımımız var. Ne zaman sahip çıkacağız? Ne zaman bu sahaya gelinecek? Ne zaman tribünlere gelinecek? Yalvarıyorum artık. Yalvaracak duruma geldim. 2 bin 500 kişilik stadı dolduramayan bir Zonguldakspor camiası olamaz. Bu tribünleri gördünüz mü hiç böyle? Cumartesi günü tribünleri dolu istiyorum ve sonucu da alacağız."

KIRKLARELİ MAÇI TARAFTARA ÜCRETSİZ

Yönetim aldığı karar gereği Cumartesi günü oynanacak Zonguldak Kömürspor-Kırklarelispor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftara ücretsiz dağıtacak.