GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Merkez Servisleri Şube Başkanı Birol Kundakçıoğlu, İşyeri Temsilcisi Osman Bahadır, Capeti Merkez Atölyesi Spor'un Fener Sahası'ndaki antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulundu. Demirci yönetim ve teknik heyetten takım hakkında bilgi alarak futbolcularla da sohbet etti.

Merkez Atölyesi Kulübü Başkanı Sezgin Kılıçoğlu, GMİS'in ve Genel Sekreter Satılmış Uludağ'ın kendilerine destek verdiğini ve bu nedenle şampiyonluk kupasını Uludağ ve Merkez Atölyesi çalışanlarına armağan etmekle gurur duyduklarını belirterek, "Bu sezon Süper Amatör Ligde de başarılı olmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Süper Amatör Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz. Bu yolda GMİS'in desteği bizlere ayrı bir gurur ve güç veriyor" dedi.

Yıllar önce Merkez Atölyesispor'da futbol oynayan GMİS Genel Sekreteri Uludağ ise; "Yıllarca futbol oynadığım, kaptanlığını ve yöneticiliğini yaptığım Capeti Merkez Atölyesi Spor 'un geçen sezon kazandığı şampiyonluktan büyük mutluluk duydum. Kardeşlerimi tekrar tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Bu sezon Süper Amatör Lig'de de aynı başarıyı bekliyorum. Bunu başaracak güçteler" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi