Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da Zonguldakspor en zorlu maçlarından birisine çıkıyor. Ligin ilk üç haftasında yenilgi yüzü görmeyerek taraftarını umutlandıran Zonguldakspor Ankara Demirspor maçı öncesinde 5 puanla 7'nci sırada kendine yer buldu.

Kırmızı-lacivertli ekip şampiyon adaylarından Ankara Demirspor'u konuk edecek. Devrek İlçe Stadı'nda Cumartesi günü 15.00'da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor'da moraller yerinde.

Rakibi yakından tanıyan Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı hafta içinde yapılan tüm idmanlarda Ankara Demirspor'un zayıf ve güçlü yönleri hakkında futbolcularına bilgi verdi.

"BEN BU TAKIMA ÇOK GÜVENİYORUM"

Dalcı futbolcularına Ankara Demirspor karşısında güvendiğini belirterek futbolcularını motive etti. Dalcı, "Ben takıma çok inanıyorum ve çok güveniyorum. Yarınki maçta güleceğimizi düşünüyorum. İnşallah çocuklarımızda bizi mahcup etmez. Ben bu inançtayım. Çünkü onlar elinden gelen her şeyi yapıyor. Bekleyip göreceğiz'' dedi.

MAÇTA İSTANBUL BÖLGESİ DÜDÜK ÇALACAK

Cumartesi günü 15.00'da Zonguldakspor ile Ankara Demirspor maçında MHK İstanbul bölgesinden Oğuzhan Uğurlu'ya görev verdi. Uğurlu'nun yardımcılıklarını yine aynı bölgeden klasman yardımcı hakemler Sinan Ertinğü ile Göktuğ Hazar Erel yapacak.