Geçen sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Cem Akbaba 1 yıl aradan sonra Zonguldakspor´a döndü.


Sezon başında A2 Lig´inde yer alan Fenerbahçe´nin ve Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor´un yakın takibe aldığı Cem Akbaba, eski kulübü Zonguldakspor´la her konuda anlaşmaya vardı.


Çarşamba günü Zonguldakspor´da Transferden Sorumlu Harun Demir, genç oyuncu Cem Akbaba ile yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç çıktı. 1 yıl aradan sonra yeniden Zonguldakspor´la anlaşmaya sağlayan başarılı forvet önümüzdeki günlerde yeni transferlerle beraber imza atacak. Geçtiğimiz sezon Şenol Demir´in çalıştırdığı Devrek Belediyespor´da Cem Akbaba, 24 asistin yanı sıra 24 golle takımını sırtlayan isim olmuştu.


Terakkispor´da futbol hayatına başlayan 89 doğumlu oyuncu, Özel İdare Yolspor ve ardından Zonguldakspor´da oynadı. Zonguldakspor´un 3. Lig´de olduğu dönemde profesyonel olan genç oyuncu, Deplasmanlı Süper Gençler Lig´in de ise 23 maçta 4 gole imza attı.



Heyecanım üst düzeyde

1 yıl aradan sonra yeniden Zonguldakspor´a gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Cem, "Heyecanım, hırsım, isteğim, arzum çok üst düzeyde. Sanki futbola yeni başlamış gibi heyecan ve hırsım var. Şampiyonluğu inşallah burada hep birlikte göreceğiz. Burada olmaktan mutluyum. En iyisini yapıp, atacağım gollerle takımımın Şampiyonluğunda rol oynayacağım. Çocukluğumda hayat ettiğim düşlerini kurduğum formayı yeniden giyineceğim.


Bize güvenenleri inşallah mahcup etmeyeceğiz´´ dedi.

Editör: Pusula Gazetesi