Küme düşen Zonguldak Kömürspor mu? Şehir mi? Küme düşen Zonguldak Kömürspor mu? Şehir mi?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin emrine uyduklarını ifade eden Mustafa Öztürk "Liderimizin emrinde onun işaret ettiği kadar ittifakımızın yanındayız. Selim Alan Başkanımızın yanındayız. Onu açık ara çıkarma hedefindeyiz" diye konuştu.
Diğer taraftan Yenice'de Cemal Tükenmez'in cenazesine katılacağı için lansman programına katılamayacağını ifade etti.

İl Başkanı Mustafa Öztürk ittifakta çatlak söylemleri ile ilgili şunları söyledi:
"Bu tür söylendiler olsa da bizim liderimizin emriyle Cumhur İttifakı'nda şu anda Zonguldak'ta birlik beraberliğimiz had safhada devam etmektedir. Tabii bu süreçte bazı kırılmalar, dökülmeler olabilir. Dolayısıyla seçime giriyoruz.  Bunu belli başka bir şeylere bağlanmamak lazım. Liderimizin emrinde onun işaret ettiği kadar ittifakımızın yanındayız. Selim Alan Başkanımızın yanındayız. Onu açık ara çıkarma hedefindeyiz.
Bugün lansman var. tabii bütün teşkilatımızda edeceğiz.Ancak Çatalağzı Belde Başkan yardımcımız Cemal Tükrnmez dün vefat etti. Ben onun cenazesine katılmakla yükümlüyüm, mükellefim. Çünkü bir il başkanı olarak Çatalağzı'nda ve Yenice'de defininde bulunmam gerekiyor. Bu sebeple ben orada olacağım. Ama ilçe başkanımız, MYK il yöneticilerimiz ve ilçe yöneticilerimiz tabii ki deplasmanda olacaklar. Burada bizim amacımız Cumhur İttifakı'nı Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi milletvekilliği seçimlerinde olduğu gibi en iyi en güzel yerlere getirmektir.
Çünkü Zonguldak'ın bir dönem Cumhur İttifakı Belediyesi'ne ihtiyacı var.  yatırımlarda sıkıntı olmaması için  zaten 31 Mart'tan sonrası pek sıkıntılı olacak gibi görünüyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Birliğimiz daim olsun. Sağdan soldan gelenlere itibar etmiyoruz. Biz Yolumuza, liderimizin emrine bakıyoruz.
Şu anda ilimiz genelinde Merkez hariç 24 belediyede, 7 ilçe 17 beldede yarış halindeyiz. Burada da iddialı isimlerimiz var iddialı isimlerimiz üzerinde yoğunlaşıyoruz. Ve bunlardan 4-5 belediyeyi alma  hedefindeyiz. Allah yolumuzda bizi muzaffer eylesin diyoruz."

 

Muhabir: Öznur Güneş