Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Seka- Site Camiinde her Cuma namazı çıkışı hayır sahipleri tarafından camii cemaatine ikram geleneği devam ediyor.

Dernek Başkanı Sezgin Özbay ve Cami İmamı Ferhat Akyüz öncülüğünde gerçekleştirilen ikramlardan özellikle genç ve çocuklar memnun kalırken Cami Dernek Başkanı Sezgin Özbay; " Bu hafta 250 adet simit 250 bardak çay ikramlarında bulunan hayır sahipleri Seka Site camimizde devam eden bayram havasındaki bu güzelliklere katkı sağlayan Zonguldak'tan Çaycuma'ya kan bağışı almak için gelen Kızılayımızın çok değerli personeli tarafından ikram edilmiştir. İkramlarından dolayı şahsım, derneğimiz, camii din görevli hocalarımız, camii cemaatimiz ve çok kıymetli öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Rabbim hayır sahiplerinin niyetlerini kabul, seyahatlerini hayırlı, kazançlarını bereketli ve tüm ölmüşlerinin mekanını peygamber efendimize komşu eyler inşallah.

Ayrıca camiye gelen minik cemaatimize de kıymetli Ömer Ferhat Akyüz hocamız tarafından her birine harçlık vererek ödüllendirmiştir. Hayırlı Cumalar"dedi.