Yanan kamyon çekiciye yüklenip çalındı; Hurdacıda parçalara ayrılmış Yanan kamyon çekiciye yüklenip çalındı; Hurdacıda parçalara ayrılmış

Tahsin Erdem'in sahil yolunda benzinliklerin karşısındaki alana buz pisti projesini eleştiren Cem Dereli "CHP'nin adayı buz pisti yapacakmış.
Dolayısıyla Zonguldak'ın temel sorunlarını çözmeden bu hayali projelerle insanların artık zamanını gününü hele seçim sathında lütfen çalmayın" diye konuştu.

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan adayı Cem Dereli, belediye başkan adaylarının projelerini eleştirerek şunları söyledi:
"Mesela Cumhuriyet Halk Partisi adayının söylemlerine baktığımızda adeta dediğim gibi Zonguldak'ta temel problem ve sıkıntılar dururken mesela benzinliklerin karşısındaki alanda bir buz pisti alanı yapacağız diyorlar. Arkadaşlar Zonguldak'ta kaldırımlarda, yollarda insanlar zaten buzla dans ediyorlar. Ekstra bir buz pisti yapmaya gerek yok. Dolayısıyla Zonguldak'ın temel sorunlarını çözmeden bu hayali projelerle insanların artık zamanını gününü hele seçim sathında lütfen çalmayın. Mesela Cumhuriyet Halk Partisi adayının söylediği bir söylem var. Biz muhtarlarla sık sık bir araya geliyoruz. Diyoruz ki muhtarlar bizim senatörlerimiz olacak. Mahallelerdeki ışıklarımız olacak. Mahallelerde mahalle temsilcilikleri açacağız. Mahalle temsilcilerimiz. Yani işte süt dağıtacağız. Zonguldak'ın çok önemli sorunları var. Zonguldaklı bugün ucuz ekmek yiyemiyor. Halk ekmek fırın açacağız diyoruz biz. Zonguldak'ta dar gelirliye tanzim satış tırlarıyla mahallelerine ayaklarına kadar gıda ürünlerini, temel gıda ürünlerini getirip onların hizmetine sunacağız diyoruz. Zonguldak artık bu hayal dünyasından bu olmayacak ve günü kurtarmak adına siyaseten hamasten söylenen şeylerden kurtarın."

Muhabir: Öznur Güneş