Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden temsilcimiz Kozlu Belediyespor'da Kulüp 2'nci Başkanı Deniz Yayalar bir günde ikinci forveti açıkladı. Sabah saatlerinde santrafor Tirespor'dan Kerem Can Taşkara'yı transfer ettiklerini açıklayan Yayalar, öğle saatlerinde ise Doğubeyazıt Belediyespor'un 34 yaşındaki tecrübeli kanat forvet Ethem Özden'i transfer ettiklerini açıkladı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 12 MAÇTA 10 GOLÜ VAR
Geçtiğimizsezon BAL'da Doğubeyazıt Belediyespor'da forma giyen tecrübeli golcü Ethem Özden oynadığı 12 maçta 10 kez ağları havalandırdı, takıma büyük katkı sağladı. Yeni sezonda Kozlu Belediyespor için gollerini sıralayacak olan Ethem Özden Kozlu'ya gelerek 2'nci Başkan Deniz Yayalar ile görüştü ve resmi imzayı atarak resmen Kozlu Belediyespor'un futbolcusu oldu.

KARİYERİNDE ÇOK TAKIM VAR
Kozlu Belediyespor'un golcü futbolcusu Ethem Özden kariyerinde Antalyaspor U21, Kumluca Belediyespor, Marmaris Belediyespor, Tekirova Belediyespor, Menemen Belediyespor, Gebzespor, Maltepespor, Payasspor, Kızılcabölükspor, Ayvalıkgücüspor, Serik Belediyespor, Oğzuhanspor, Sarayönüspor, Hacırahmanlıspor, Isparta 32 Emrespor ve son olarak Doğubeyazıt Belediyespor'da forma giydi.