Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor yeni sezonda yeniden yapılanmaya gidiyor. Şehir dışından transfer yapmayarak yöre gençlerine ağırlık vererek daha çok altyapıdan A takıma futbolcu takviye yapacaklarını belirten Genel Kaptan Hüseyin Öztürk bu yıl devrim yalı olacağını söyledi.

Alaplı Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı ve transferden sorumlu yöneticisi Hüseyin Öztürk son gelişmeler hakkında şu bilgileri verdi:

ÖZTÜRK; "ŞEHİR DIŞINDAN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

"Alaplı Belediyespor olarak hedefimiz altyapıda devrim yapıp Alaplı'nın çoçuklarına önem vereceğiz. Şehir dışından transfer yapmayacağız. Bölgenin çoçuklarına sahip çıkacağız.

ÖZTÜRK; "ALTYAPIDAN A TAKIMA 6 FUTBOLCU ALDIK"

Şu ana kadar eski gol kralımız İsmail Sarıdağ'ı tekrar kadromuza kattık. İsmail bizimle çalışmak için büyük fedakarlık yaptı ve 2021 2022 sezonunda kaptanımızdır. Ayrıca Akcaspordan sağbek Kadir Büyük, stoper Ulaş Pamuk, kanat oyuncusu Doğan Ören ve kaleciler Murat ve Onurcan'ı kadromuza kattık. Alt yapımızda 6 oyuncuyu A takım kadromuza kattık" dedi.

ÖZTÜRK; "BU YIL TESİSLEŞME VE ALTYAPIDA DEVRİM YILIMIZOLACAK"

Genel Kaptan Hüseyin Öztürk, "Bu sezon tesisleşme ve altyapıda devrim yılı olacak. Amacımız ligde kalmak. Seneye tek hedefimiz BAL. Bu yıl bu kadronun iskeletini kurmak. Bu çalışmalar için bana tam yetki veren kulüp başkanımız, belediye başkanımız Nuri Tekin'e teşekkür ederim"